UNITED GAZELLE INVESTERAR I SAFE AND COVER

av | okt 9, 2021 | ARTIKEL, NYHET | 0 Kommentarer

United Gazelle har valt att investera i SAFE AND COVER. För SAFE AND COVER handlar det just nu om att färdigställa sin produkt för att på snabbaste väg nå ut på marknaden. United Gazelles investering motsvarar en större del än vad som normalt sett investeras i projekt. Investeringen innebär, förutom kapital, att United Gazelle går in med resurser för att på snabbast möjliga vis få SAFE AND COVER redo för marknaden. Bland annat handlar det om att skapa en noll-serie som kan tas vidare till produktion. Prioriterat är att säkerställa produktkvalitet och produktionsflöden samt bygga SAFE AND COVERs marknad och kommunikationsplattform.

För oss var René Mahrt Frederiksen, grundare av SAFE AND COVER, en intressant entreprenör. Han har rätt personlighet, erfarenhet och driv för att ro det här i land. Dessutom är produkten fantastiskt intressant, dels ur ett ekonomiskt perspektiv men främst utifrån hållbarhet inom byggindustrin, både i Sverige och i övriga världen. Säger Jakob Svärd, en av entreprenörerna bakom United Gazelle.

För frågor om denna nyhet:

René Mahrt Frederiksen – SAFE AND COVER

rf@safeandcover.com

Jakob Svärd – United Gazelle

jakob@unitedgazelle.se

United gazelle investerar i SAFE AND COVER - Produkten har stor potential att förändra byggindustrin mot en större hållbarhet

Peter Arndt, Jakob Svärd, Michel Massadakis, René Mahrt Frederiksen, Patrik Södergren