CASE STUDY – VÅRT NÄSTA STEG

av | dec 8, 2021 | ARTIKEL, NYHET | 0 Kommentarer

En dröm börjar ta form. Vi har, i teamet runt SAFE AND COVER, arbetat vansinnigt hårt för att realisera idéen om en bättre byggbransch. Vår prototyp är nu färdig för test ute på en byggarbetsplats och vi söker rätt bygg och entreprenadföretag som vill vara med och forma framtiden inom byggsäkerhet och hållbarhet.

Vi har nu kommit så pass långt att vi ska hitta en bra lokation, ett bra byggprojekt där vi kan testa våra prototyper. En dröm hade varit att det företag där vi utför testerna kunde vara delaktiga i utvärderingen och få en plats i SAFE AND COVERS historia, en betydande roll i att skapa en säkrare och mer hållbar byggindustri. Vi tar naturligtvis huvudansvar för uppsättning och tester, i utbyte mot att vi får möjligheten att genomföra vår Case Study och visa produkten för människor i bygg och uthyrningsbranschen.

Första prototypen av Safe and Cover - Fallskyddsräcke - Vind och väderskydd i samma hållbara produkt.jpg

Prototyp av SAFE AND COVER som ska agera fallskyddsräcke, vind och väderskydd vid vår Case Study i februari.

Vem vi söker och vad vi behöver

Är du entreprenör, byggherre? Är du miljö eller säkerhetsansvarig på en byggfirma? Är ditt företag intresserade av innovation och vill vara i framkant i utvecklingen av branschen?

Vi förväntar oss att vara klara för installation och montering på en byggarbetsplats i februari. För att genomföra testerna behöver vi en byggnad med 10-15 meter öppen fasad där vi kan montera SAFE AND COVER moduler som täckning mot väder och vind.

 

Vill ert bygg och entreprenadföretag vara med i vår Case Study

Vi har alla ett ansvar för att leva upp till de globala målen som ska göra vår planet till ett bättre ställe för våra efterkommande. Detta är ett litet steg, men det är ett steg.

Rene Mahrt Frederiksen – Founder SAFE AND COVER